Konfirmation

Forevig de smukke minder fra konfirmationen. I vælger selv om det skal være enkle stilfulde billederne taget i studie eller om det skal være den smukke natur der skaber rammerne for jeres billedserie. Book i tide...

Baby - Børn

Det er altid en fornøjelse at fotografere børn. Hos mig skal børn have det sjovt, og det skal "næsten" være på deres premisser :-) De fleste børn elsker at stå foran kameraet og går gerne herfra med et stort smil på læben.

Glade børn giver glade portætter :-)

Modelfoto

Er du model ? og har du brug for lækre potrætter med den helt rigtige belysning? ... eller har du bare en indre drøm am at prøve at være en model for en dag, med makeupartist, lækkert tøj og med guidet posering foran kameraet ?

Ja så se at få levet dine drømme ud:-) jeg guider dig igennem processen, alt du skal gøre er bare at have det er sjovt. 

Gravid fotografering

Forevig denne smukke tid .... I vil elske at se tilbage på den tid lille lå i maven. Vælg selv om det skal være enkle stilfulde billederne taget i studie eller om det skal være den smukke natur der skaber rammerne for jeres billedserie. 

Erhvervsportræt 

Boudoir/Nudeart

Du skulle give dig selv den gave at  prøve en boudoirfotografering ...eller måske en Nudeart. Dels er det sjovt, og ofte stiger ens selvværd når man ser det færdige resultat.  Det er kun sundt at føle sig smuk og sensuel. Desuden er det en super god gave til manden/kvinden kæresten ... du elsker.

Bryllup .....siden er under opbygning