Fotograf

Dorthe Hoppe

Ofte bliver folk overraskede over hvor godt de  synes de ser ud på mine billeder. Gennem mit andet hverv som psykoterapeut har jeg en god fornemmelse for hvor jeg skal finde det unikke og skønheden i enhver og ikke mindst hvordan jeg får det fremhævet på billederne. De lokations jeg bruger er gerne omgivelserne ved havet, da lyset her er helt fantastisk og  passer godt til det meste, men måske er der andet, der passer bedre til dig og dine drømme? 


Ikke mindst det at finde de helt rigtige omgivelser til billederne er essentielt og der er mange muligheder på skønne Sydfyn. Et af mine fortrukne locations er i vandkanten med fødderne i sand eller i en let brise på badebroen, med de smukkeste blå farver i baggrunden. Derudover kan vi også lave vidunderlige billeder i mit studie, i det gamle dommerhus i Faaborg – her er der også en overvældende charme, der gør sig godt til portrætter.

Billeder en kunstart og du vil opleve en fotograf, der ELSKER billeder og lægger hjerte og sjæl i at hive det allerbedste i dig frem på et foto.
Skal du have foreviget din fest, giftes, have lækre billeder af børnene eller trænger du til opdaterede billeder i professionel kvalitet, er du velkommen til at kontakte mig pr. telefon eller mail. Så kan vi sammen finde ud af hvad det er du ønsker og har brug for.

Profession.

Fotograf

Stylist

Designer

Psykoterapeut

Omtale af Hoppes Photo ...

Professionel & Hjertevarm


Jeg havde en sjov og anderledes dag, hvor jeg blev udfordret af en professionel, hjertevarm, lattermild og meget tålmodig Dorthe"


Helle Ryberg

-

Fantastisk og dygtig fotograf


Dorthe Hoppe er en fantastisk og dygtig fotograf. I hendes selvskab kan man ikke andet end at blive glad og følge sig godt tilpas. Hun får det bedste frem i en og guider dig igennem hele processen. Billederne jeg har fået taget har kun fået gode kommentar og mange likes. Helt klart den bedste anbefaling her fra"


Nicoline Kristensen

God til og finde områder og temaer til dit billede


Dorthe Hoppe er en fremragende fotograf. Hun får en til og slappe af, og er god til og finde områder og temaer til dit billede. Billederne jeg har fået taget, har fået de skønneste kommentarer af både venner og bekendte. De varmeste anbefalinger herfra

 

                    Tommy Bang